24 Temmuz 2018 Salı

Edis fırtınası Harbiye'de esecek

Genç şarkıcı Edis, ilk Harbiye konseri için geri sayıma başladı! Açıkhava sahnesi 8 Ağustos saat 21:00'de onun için hazır olacak.


Son dönemde kim pop müzikten bahsetmeye başlasa ilk cümle bitmeden konu mutlaka Edis'e geliyor! Şarkıları, dansları ve sahne şovlarıyla 7’den 70’e herkesin ilgiisni çeken Edis, ilk Harbiye konseri için geri sayıma başladı!

SEYİRCİ KENDİ KONSER VERMİŞ GİBİ YORULACAK


Şarkıcıların mihenk taşı olarak gördükleri Harbiye Açıkhava konseri için aylardır hummalı bir çalışma içinde olan Edis: “Antik tiyatro ruhunu elektronik çağla birleştireceğiz; tabi ki dans da var. İllüzyonistler, müzisyenler ve dans ekibi olarak çalışıyoruz. Bu sefer amacımız sadece kendimizi izletmek değil, seyirciyi sahnenin içinde hissettirmek. Bunun için çok özel bir teknik kuruldu. Seyirci konserden çıktığında bir konser vermiş kadar yorulabilir. Sadece kendi şarkılarımdan oluşan bir repertuvar değil, Dünya’ya ve Türkiye’ye iz bırakmış, benim hayatımda iz bırakmış şarkıları da dinleyeceğiz” dedi.

Konserin şarkılar kadar görüntüleri ile de hafızalara kazınması için özel bir ışık tasarımı kullanılacak. Edis, Paris’ten gelecek bir ışık denizinin içinde şarkılarını söyleyecek.

Yorum Gönder

© SIMPLY EDIS | Edis Görgülü Fan Club. Design by StefMag